Bonenburg Collectief

Samen bouwen wij kant en klare installaties waarbij we niet afhankelijk zijn van derden

Onze mensen zijn betrokken vanaf het eerste ontwerp tot en met het in gebruik nemen van de installatie bij de klant. Intech staat open voor mensen die zich verder willen ontwikkelen en over de grenzen van hun vak heen willen kijken. Elektromonteurs volgen een opleiding tot PLC storingzoeker en programmeur. Werktuigbouwkundige monteurs versterken het team van elektromonteurs en kunnen een opleiding volgen, en andersom. Een werktuigbouwkundig ingenieur werkt een deel van de tijd in de elektro-montage. Op deze manier bieden wij onze mensen ontwikkelingsmogelijkheden en zorgen wij ervoor altijd flexibel en breed inzetbaar te zijn, en elkaars vak te begrijpen.

Een echte ‘snoepwinkel voor technische mensen’

Intech is een modern familiair bedrijf waarbinnen we omkijken naar elkaar en we de mogelijkheden van deeltijd werken serieus nemen. Wij zijn een bedrijf dat al sinds 1994 industriële automatiserings-oplossingen bedenkt, produceert en onderhoudt voor de maakindustrie in Nederland, Duitsland en België. We leveren altijd maatwerk: we ontwerpen en maken machines, robots en complete installaties voor de specifieke situatie bij onze klant. Je werkt dus mee aan een unieke machine in een unieke situatie. We ontwikkelen en installeren besturingssystemen op maat, en we denken altijd met de klant mee over de vraag hoe zijn productieproces beter, efficiënter en veiliger kan. Want Intech levert ook maatwerk oplossingen voor machineveiligheid.

Ben je technisch geschoold en wil je graag bij Intech Installatieburo aan de slag? Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Of je nu veel ervaring hebt, of nog aan het begin van je loopbaan staat, we horen graag van je.

Wij bieden jou het volgende:

  • Een marktconform salaris, boven CAO niveau.
  • Een overwerkregeling, vergoeding woon-werkverkeer, vergoeding reistijd naar de klant bij meer dan 30 minuten.
  • Vakantiegeld, pensioenopbouw conform CAO voor het Technisch Installatiebedrijf.
  • Een mooie werkplaats met alle technische faciliteiten in de buurt van Nijmegen.
  • Een omgeving waarbinnen er collega’s zijn om elkaar te helpen.
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen, een opleiding te volgen, etc.

Waar kom je te werken:

Een fantastische omgeving om je eigen vak uit te oefenen en in samenwerking met je collega’s complete installaties op te leveren bij onze klanten. Kortom een team waarin we trots zijn op ons werk, en op elkaar!

Iedereen steekt de handen uit de mouwen en we vinden het leuk om in de industrie te werken. Wat soms betekent dat de wasmachine zijn werk moet doen.

Media

Klik op de foto of video voor een vergroting.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Mail je vraag, opmerking of CV naar: franc@intech-installatieburo.nl.
Voor meer informatie kun je ook bellen met Franc van den Berg op 06 5778 4010.

Open sollicitaties zijn altijd welkom!