• Nederlands
  • Deutsch
Over Intech Installatieburo

Over Intech

In 1994 is Harry van Heumen als electrotechnicus en onderhoud/storing-monteur met Intech gestart. Intech is gevestigd in Bergharen, midden in het land van Maas en Waal en tussen de belangrijke klanten uit de grof keramische industrie. Intech is een gekende, betrouwbare en gewaardeerde partner voor de industrie.

In 2018 heeft Franc van den Berg een groot deel van Intech mogen overnemen. Franc en Harry zijn beiden volop bertrokken bij Intech. Het verleden is nooit vergeten, nog steeds zijn wij partner als het gaat om onderhoud en het verhelpen van storingen. Daarnaast zijn wij doorontwikkeld tot industriële automatiseerder die turn-key volledige machines en robotlijnen levert aan haar klanten. Met turn-key bedoelen wij dat wij de expertise in huis hebben om met de klant van het eerste ontwerp tot en met de oplevering mee te gaan. Wij zijn specialist in de elektrotechniek, besturingssoftware en machinebouw, inclusief industriële veiligheid.

Momenteel telt Intech meer dan 20 medewerkers die stuk voor stuk uitblinken in hun vak. Franc en Harry werken nauw samen met de projectleiders elektro en werktuigbouw en de chef werkplaats. Met dit team wordt verder gebouwd aan een stevige, onafhankelijke basis die ervoor zorgt dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.


Geïnteresseerd in wat Intech voor u kan betekenen? Klik hier