• Nederlands
  • Deutsch
Over Intech Installatieburo

Over Intech Installatieburo

In de 24 jaar dat Intech Installatieburo bestaat hebben wij ons gespecialiseerd als een betrouwbare partner voor de keramische industrie. Wij zijn specialist in de elektrotechniek, besturingssoftware en machine bouw.

Hierdoor zijn wij in staat u passende oplossingen te bieden. Of het nu gaat om reparatie, uitbreiding/modernisering of nieuwbouw in de industrie. Intech beschikt over een grote praktijkervaring. Van ontwikkeling tot inbedrijfname van machines, tot trainingen voor uw personeel  en begeleiding van het verdere productieproces, staat Intech voor u klaar. Ook biedt Intech naast hoogwaardige software-expertise een grote knowhow op het vlak van hardware-engineering. We zetten onze kennis voor u in bij het inventariseren, analyseren en adviseren van uw elektrische installatie. Daarmee bent u verzekerd van een optimale “samenwerking” tussen de software- en hardwarecomponenten in uw installaties en productielijnen.

Intech Installatieburo ontwikkelt voor u doordachte bedieningsconcepten en besturingspanelen. Passend bij het maatwerk dat we bieden, is dat uw panelen en lessenaars ook geheel op basis van uw specificaties vervaardigd kunnen worden. We bouwen de panelen in eigen huis en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Dat uw medewerkers bovendien uitstekend geïnstrueerd worden, is voor u en ons vanzelfsprekend. Tevens biedt Intech u volwaardige ondersteuning en advies op het gebied van onderhoud en reparatie van uw machinepark. Ook is Intech uw partner als het gaat om nieuwbouw en of uitbreiding van uw productieproces waarbij Intech in staat is om projecten turn-key op te leveren.

Geïnteresseerd in wat Intech Installatieburo voor u kan betekenen? Klik hier