• Nederlands
  • Deutsch
Over Intech Installatieburo

Over Intech

In 1994 is Harry van Heumen als electrotechnicus en onderhoud/storing-monteur met Intech gestart. Intech is gevestigd in Bergharen, midden in het land van Maas en Waal en tussen de belangrijke klanten uit de grof keramische industrie. Intech is een gekende, betrouwbare en gewaarde partner voor de industrie.

Het verleden is nooit vergeten, nog steeds zijn wij partner als het gaat om onderhoud en het verhelpen van storingen. Daarnaast zijn wij doorontwikkeld tot industriële automatiseerder die turn-key volledige machines en robotlijnen levert aan haar klanten. Met turn-key bedoelen wij dat wij de expertise in huis hebben om met de klant van het eerste ontwerp tot en met de oplevering mee te gaan. Wij zijn specialist in de elektrotechniek, besturingssoftware en machinebouw, inclusief industriële veiligheid.

In 2018 hebben Harry en Gera van Heumen een partner gezocht, en gevonden, in Franc van den Berg. Een bedrijfskundige die een belangrijk deel van het bedrijf heeft mogen overnemen. Hiermee hebben Harry en Gera van Heumen de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd. Franc en Harry zijn overeengekomen om nog een aantal jaren samen op te trekken en verder te bouwen aan Intech, samen met het fantastische Intech team!

Momenteel telt Intech meer dan 20 medewerkers die stuk voor stuk uitblinken in hun vak. Met een klein team van medewerkers worden regelmatig alle lopende projecten besproken en wordt verder gebouwd aan een stevige onafhankelijke basis die ervoor zorgt dat onze bedrijfscontinuïteit gewaarborgd wordt.


Geïnteresseerd in wat Intech voor u kan betekenen? Klik hier